SMG in gesprek met Groenbeheerafdeling Oost-Gelre

19 november 2009 heeft er op verzoek van SMG een gesprek plaatsgevonden met de Groenbeheerafdeling van de Gemeente Oost-Gelre, in de brandweerkazerne te Groenlo.

Doel was o.a. om met elkaar standpunten uit te wisselen m.b.t. het Groenbeleid van Oost Gelre. Tevens wilde SMG graag meer te weten komen over de organisatie, het huidige kapbeleid, bijzondere bomen, onderhoudsplannen, hoofdgroenstructuur etc.

Uiteraard werden ook de onderwerpen Kanonswal, Maliebaan en Stadspark kort besproken, maar ook werden veel interessante "weetjes"  uitgewisseld: wist U bv. dat Oost-Gelre in bezit is van 38.000 bomen?

Ook kwamen allerlei termen zoals de APV, BEA, VTA en LOP op tafel: duidelijk werd dat de Groenafdeling veel deskundigheid rondom groenbeheer en bomen in huis heeft.

Tevens vertelde de Groenafdeling dat men in de toekomst de communicatie richting de burger wil verbeteren door vaker en vroegtijdig inspreekavonden te organiseren.

Door beide partijen werd het gesprek als zeer positief en informatief ervaren. De avond bleek al snel te kort te zijn: er werd dan ook besloten  om halfjaarlijks bepaalde zaken met elkaar door te nemen.

Bij deze bedanken wij de gemeente voor deze informatieve en interessante avond.

 

 

 

Sponsoren

  • w3studio-webdesign
foto1.jpg
foto2.jpg
foto3.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg
foto6.jpg
foto7.jpg
foto8.jpg